Een vriendelijke &
vrolijke voice over

Ik spreek jouw voice over project in. Binnen een werkdag geleverd!

THUISSTUDIO

Voice over van topkwaliteit? Met mijn studio aan huis kun je rekenen op hoge kwaliteit opnames. Wil je de opnames liever in een andere studio laten plaatsvinden? Geen probleem!

100% TEVREDEN

Je ontvangt onbeperkt aantal revisies, dat betekent dat we net zo lang door gaan tot je tevreden bent.  Niet 100% tevreden? Dan ook geen factuur.

SUPERSNELLE LEVERING

Door mijn studio aan huis is je voice over supersnel geleverd. Binnen één werkdag heb je je opname opgestuurd. Soms zelfs dezelfde dag al!

Boek mijn stem


De opnames starten


Download je voice over

Video

Helder je boodschap overbrengen? Een voice over maakt jouw video duidelijk, professioneel en dynamisch. Een must voor je bedrijfsfilm of promovideo.

E-Learning

Een voice over is een studiebegeleider die de theorie helder en begrijpelijk overbrengt. Dit draagt bij aan een beter begrip van de digitale lesstof.

Commercial

‘Tone of voice’, snelheid en timing zijn factoren die bepalen of je doelgroep zich aangesproken voelt en de boodschap ook daadwerkelijk overkomt. Past mijn stem bij jou doelgroep? Ik ga graag voor je aan de slag!

IVR (telefonie)

De stem van je voice response systeem is het visitekaartje van je bedrijf. Een menu dat persoonlijk door een professionele stem is ingesproken, wekt niet alleen vertrouwen bij je klanten, ook helpt het hen om het menu moeiteloos te doorlopen.

Boeken

Transparantie en duidelijke afspraken vind ik erg belangrijk. Iedere productie is anders, daarom verschillen de tarieven ook per productie. Bereken hieronder eenvoudig je tarief en boek direct je voice over!

Totaalbedrag

Gegevens

Bedrijf

Naam

Mailadres

Opdracht

Script/Tekst

Plaats hier je voice-over tekst. Instructies kunnen tussen [ ] geplaatst worden.


Opmerkingen


Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. De tarieven zijn gebaseerd op een buy-out (gebruiks-/uitzendrechten) van 1 jaar. De gebruikelijke repeat-fee voor elk opvolgend jaar is 50% van het bedrag.

Ik voer het 14 Voices-keurmerk met trots. Dit keurmerk wordt namelijk alleen verstrekt aan professionele Nederlandse stemacteurs met aantoonbare ervaring en kwaliteit. Meer informatie: www.14voices.com