Pianoles Nijmegen

Pianoles in Nijmegen? Volg een gratis proefles en zie hoe leuk muziekles is! Je krijgt les in een super sfeervolle muziekstudio. Dus plan je proefles nu in!

Waarom pianoles?

Omdat onderzoeken bevestigen wat muzikanten al lang wisten; het bespelen van een muziekinstrument is gezond! Het heeft namelijk een positief effect op de

  • intelligentie van kinderen,
  • hun creativiteit en
  • hun zelfvertrouwen.

Daarom is muziek maken dus niet alleen leuk, het heeft bovendien een positief effect op de persoonlijke ontwikkeling.

-> Neuropsycholoog Erik Scherder: Muziek geeft een beter leven

Muziek maken is gezond!

Met plezier naar pianoles

Oké, het kan dus wel heel goed en gezond zijn, maar het belangrijkste is dat de leerling plezier heeft. Plezier in het maken van muziek.

Vandaar dat mijn uitgangspunt plezier is! Mijn leerlingen mogen zelf aangeven wat ze willen leren (klassiek, licht, improvisatie, pop en/of akkoorden, etc.). Zo help ik de leerlingen om te blijven genieten.

Yeah! Muziekles lijkt me wat!

De lessen vinden in mijn sfeervolle thuisstudio in Nijmegen plaats. Je krijgt eerst een gratis proefles. Zo kun je kijken of het iets voor je is!

Tarieven

  • Piano privéles
  • 30 minuten per week
  • €18,- per les / €72,- per maand

Voor leerlingen vanaf 21 jaar geldt het 21% BTW tarief.

LET OP: genoemde tarieven zijn per maand en inclusief btw. Betaling vindt plaats in 10 termijnen. Instroom in de loop van het seizoen is mogelijk. Je betaalt dan lesgeld voor de resterende lessen en de betaling wordt verdeeld over de resterende termijnen. Hierdoor kan de daadwerkelijke maandelijkse afschrijving afwijken van bovenstaand maandbedrag, c.q. hoger of lager uitvallen. 

Gratis proefles inplannen

Wil je graag uitproberen of pianospelen iets voor je is? Laten we een proefles inplannen! Dit is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Tot snel!

Naam leerling*

Leeftijd leerling*

Ouder/verzorger

Mailadres*

Telefoon*

Opmerkingen